Menu Sluiten

Subsidieregelingen regio Rivierenland

Subsidieregelingen – Regio Rivierenland

Welkom bij onze informatiepagina voor de subsidieregelingen in de regio Rivierenland. Hier geven we een uitgebreid overzicht van subsidieregelingen specifiek ontworpen voor ondernemers in de prachtige regio Rivierenland. Als u een ondernemer bent die streeft naar duurzaamheid en energiebesparing, dan bent u hier aan het juiste adres. Van financiële ondersteuning tot praktisch advies, DOE-Rivierenland hebben alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten floreren terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst. Laat ons u begeleiden door het labyrint van subsidies en ontdek hoe u kunt profiteren van de vele kansen die deze regelingen bieden. Het is tijd om uw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen, terwijl u tegelijkertijd de planeet beschermt.

 

LEADER Rivierenland

Specifieke aanpak van plattelandsontwikkeling die al ruim 30 jaar wordt gebruikt in de gehele Europese Unie. Uitgangspunt van de LEADER-werkwijze is dat het gebied zelf bepaalt waarvoor de subsidie wordt gebruikt. Afgelopen voorjaar zijn er daarom diverse bijeenkomsten gehouden. Er zijn diverse onderwerpen genoemd waar het gebied zelf mee aan de slag wil gaan en waar subsidie van LEADER een handje bij kan helpen: bijvoorbeeld bij het verduurzamen van Rivierenland en het versterken van de biodiversiteit. Maar ook activiteiten die er voor moeten gaan zorgen dat Rivierenland een fijne plek is om te wonen, werken, leren en recreëren.

    • Periode: 2024 – 2027
    • STATUS: In opstart

Kijk voor meer subsidieregelingen bij landelijk en bij Provincie Gelderland.

 

Meer hulp en advies nodig?

Heb je nog meer hulp nodig of wil je specifiek advies op maat voor jouw onderneming? Aarzel dan niet om contact op te nemen met DOE-Rivierenland. Onze deskundige teams staan klaar om je te ondersteunen op het gebied van energiebesparing en verduurzaming. Samen kunnen we de beste strategieën ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw onderneming naar nieuwe duurzame hoogten kunnen brengen!