Menu Sluiten

Ons aanbod

Informatie, Advies en Coördinatie

Het Duurzaam Ondernemers Energieteam (DOE) Rivierenland is gericht op drie belangrijke pijlers: informatie, advies en coördinatie.

1. Informatie

DOE verstrekt informatie om ondernemers te helpen grip te krijgen op hun energieverbruik. Denk aan kennisdossiers, tips, webinars over besparingsmogelijkheden met praktische handleidingen, informatie over beschikbare subsidies en financiële ondersteuning, updates over veranderende wettelijke vereisten zoals de informatie- en/of bespaarplicht en energielabel C.

Vraag hiervoor het gratis Doe-het-zelf pakket aan.

2. Advies op maat

DOE is een ondersteuningspunt voor ondernemers in Rivierenland die aan de slag willen met de energieregie van hun bedrijf. Ondernemers kunnen via DOE persoonlijk advies krijgen, want elke onderneming is anders. Dit wordt deels vergoed. De kosten voor het bedrijf liggen rond vijfhonderd euro.

Neem contact op voor een persoonlijk energieadvies.

3. Coördinatie

DOE ondersteunt ook bij het vinden van geschikte adviseurs die het benodigde werk kunnen uitvoeren en/of coördineren. DOE beschikt over een pool van energieadviseurs met diverse specialismen, waardoor ondernemers in vrijwel alle situaties kunnen rekenen op deskundige hulp van een expert die de branche echt begrijpt.

Neem contact op voor een specifieke vraag.

 

S-TEC links

Kennisbank

Succesverhalen

Nieuws

Videos

Meer weten over het advies?