Menu Sluiten

Wat is DOE

DOE-Rivierenland ondersteunt het mkb

DOE is eind 2023 opgericht en een initiatief van VNO-NCW Midden, Provincie Gelderland, regio Rivierenland, acht gemeentes waaronder de Regionale Energie Strategie (RES) en S-TEC.

DOE is een centraal aanspreekpunt van en voor ondernemers. Dit zijn ondernemers, energieadviseurs en installatiebedrijven met kennis van zaken op het gebied van duurzaamheid.

Waarom DOE-Rivierenland?

Het verduurzamen van je bedrijf is cruciaal. Maar waar begin je? Hoe pak je dit aan? Je hebt vast al nagedacht over hoe je jouw bedrijfspand kunt verduurzamen. Misschien denk je aan zonnepanelen, een warmtepomp of verbeterde isolatie. Maar hoe weet je welke maatregelen geschikt zijn voor jouw pand? En hoe zorg je ervoor dat je energierekening omlaag gaat, zodat je kunt blijven groeien? Bij DOE-Rivierenland begrijpen we deze vragen maar al te goed, en daarom staan we klaar om je te helpen.

De wereld van energie is complex geworden. Netcongestie en nieuwe aansluitingen vormen komende jaren een grote uitdaging voor ondernemers. In de praktijk betekent dit dat er te weinig energie beschikbaar is: geen laadpalen voor je wagenpark en geen uitbreidingen van je onderneming. Dit is geen goed nieuws. DOE helpt je bij wat er wel mogelijk is. Samen bekijken we welke keuzes je kunt maken en wat de kosten en voordelen zijn.

Voor de ondernemers die graag zelf de touwtjes in handen hebben, hebben we het DOE-het-zelf pakket samengesteld. Hiermee krijg je alle benodigde tools en informatie om zelf aan de slag te gaan. Maar als je toch nog hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. DOE-Rivierenland is jouw centrale aanspreekpunt voor energieadvies en ondersteuning, speciaal gericht op kleine tot middelgrote MKB-bedrijven.

Vraag het gratis DOE-het-zelf-pakket aan (klik hier)!

Locatie DOE-Rivierenland

DOE zit in het gebouw van S-TEC en niet voor niets. S-TEC verbindt onderwijs, ondernemers en lokale overheid om de vijver te vergroten van technische vakkrachten. Het is een duurzame ontmoetingsplek waar nieuwe ideeën ontstaan, waar mensen opgeleid worden en waar vooral wordt samengewerkt om de knelpunten van de energietransitie op te lossen.

DOE helpt je verder.

Vacatures energietransitie
Kans op werk!

Nieuws S-TEC
Samen komen we verder

Contact