Menu Sluiten

Webinars

Webinars voor ondernemers

Bij DOE staan we klaar om jou, als ondernemer, te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om de transitie naar duurzame energie soepel en effectief te maken. Samen met onze energie-expert, Steven Hulst, brengen we essentiële onderwerpen onder de aandacht via boeiende webinars die speciaal zijn ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van jou als ondernemer.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare webinars, waar we dieper ingaan op onderwerpen die voor jou interessant en relevant zijn. Of het nu gaat om energiebesparing, hernieuwbare energiebronnen, of het optimaliseren van je energiebeheer, wij hebben de kennis en expertise om jou te begeleiden op jouw duurzaamheidsreis.

Wil je direct toegang tot al onze waardevolle webinars? Meld je dan gratis aan voor ons DOE-het-zelf-pakket en krijg onbeperkt toegang tot al onze informatieve sessies. Samen zetten we stappen richting een duurzame toekomst voor jouw bedrijf en onze prachtige regio.

Introductie webinar: Wat is doe rivierenland?

Webinar: Subsidies en financiering.

Webinar: Netcongestie

DOE-het-zelf pakket

Al onze webinars zijn kosteloos te volgen voor alle ondernemers in regio riverenland. Meld je aan voor het DOE-Het-zelfpakket om toegang te krijgen tot alle webinars.