Menu Sluiten

Ons aanbod save

DOE helpt ondernemers bij het maken van de juiste keuzes van het verduurzamen van hun bedrijfspand. DOE is een centraal aanspreekpunt van en voor ondernemers in regio Rivierenland.

 

Hoe ziet de advisering en ondersteuning van DOE eruit? Van Setten (projectleider DOE): “We helpen het praktisch en behapbaar te maken. Met niet alleen voorlichting en advies, maar ook helpen kiezen en realiseren. De partners van DOE denken met de ondernemer mee en wijzen de weg naar subsidiemogelijkheden, wet- en regelgeving en delen graag hun kennis.”

DOE richt zijn aandacht op het MKB. Van Setten: “Insteek is; hoe neem je als ondernemer de regie over het energiegebruik in je bedrijf? Dat begint met een analyse van je energiegebruik en een goed doordacht energieplan voor de korte en lange termijn. De kleine en middelgrote ondernemingen hebben minder financiële armslag en missen soms kennis over verduurzaming. Die groep verdient hulp bij het zetten van concrete duurzame stappen. Grote MKB-bedrijven hebben vaker de mensen, kennis en de middelen in huis of huren deze expertise in. Ook voor hen vinden wij de juiste specialisten.”